Gyakran ismétlődő kérdések

1. Mekkora CMR felelősségbiztosítással rendelkezik a Global East Kft.:

Mind a belföldi mind a nemzetközi szerelvények rendelkeznek érvényes fuvarozói felelősségbiztosítással. Ennek nagysága a belföldi szerelvények tekintetében 10 millió Ft/év, a nemzetközi gépjárműveknél 100000USD/év.


2. Rendelkezik-e a Global East Kft. flottája műholdas járműkövető rendszerrel?

Igen, ügyfeleink, megrendelőink elvárják a járműkövető rendszer használatát, melynek segítségével a nap minden órájában, percében tudjuk, hogy merre jár az adott jármű, így biztosítva megbízóinknak a pontos információt az adott áru hollétéről.

3. Mi a jellemző a Global East Kft. gépjárműparkjára típus és kor vonatkozásában:

A vállalat vezetése a kezdetek óta törekszik arra, hogy a gépjárműpark minél fiatalabb és minél egységesebb gépjárművekből álljon. Jelnleg, a járműpark legnagyobb részét Mercedes Actrosok, kisebb hányadát Scania vontatók alkotják. A vontatók átlagéletkora 2-3év.

 

4. Gépjárművezetőként szeretnék elhelyezkedni az Önök cégénél, mit kell tennem?

A kapcsolat menüpont alatt megtalálható a cég email címe, amelyre kérjük, jutassa el fényképes önéletrajzát. Amennyiben önéletrajza megfelelő, egy további személyes interjúra kerül sor. Sikeres interjú után felvételt nyer cégünkhöz.


5. Hogyan tudok árajánlatot kérni Önöktől:

Erre két fajta lehetősége van. Az első és leggyorsabb, hogy a nyitólap bal oldali menüjében az "árajánlatkérés/üzenet" fül alatt lévő kérdőívet kitölti és elküldi nekünk. Kérjük ennél a megoldásnál ügyeljen arra, hogy a megfelelő árajánlat kidolgozásához kollégáinknak részletes, a szállítással kapcsolatos mindenre kiterjedő információra szüksége van. Ebben segítséget nyújthat a második lehetőség, amely egy részletesebben kidolgozott formanyomtatvány, melyet a dokumentumok fül alatt ér el. Az árajánlat dokumentum letöltése és kitöltése után jutassa el nekünk vagy faxon vagy scannelve email-en. Az árajánlat elkészülése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

6. Hogyan tudok fuvarmegrendelést leadni?

A fuvarmegrendelés leadásához is hasonlóan az árajánlatkéréshez két fajta lehetőséget talál a weboldalunkon. Az első és lerggyorsabb a nyitólap baloldali menüjében található a "megrendelés" fül. Kérjük töltse ki a megrendelőt. Ügyeljen arra, hogy minél teljesebb leírást adjon az áru fajtájáról, paramétereiről stb. A második lehetőség a "dokumentumok" fül alatt lévő megrendelés nyomtatványunk. A megrendelés dokumentum letöltése és kitöltése után jutassa el nekünk vagy faxon vagy scannelve email-en. A megrendelés megérkezése után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.


7. Mit jelent az, hogy „Négykezes” fuvar?

A jelenlegi szigorú hatályos jogszabályok nem teszik lehetővé a folyamatos közlekedést. E keretek között lehetőség van az aktuális gépjárművezető mellé még egy gépjárművezető alkalmazása, így egymást váltva megnövelhető a vezetési idő hossza, mely természetesen nagymértékben csökkenti a tranzitidőt.